Waarom een veranda?

Achter glas is het lekker toeven.

Een veranda is als een tuinkamer. U haalt uw tuin als het ware naar binnen. Het is een extra open, lichte ruimte, goed te verwarmen en aantrekkelijk voor elk gezinslid.

  • de ideale plek om te genieten van uw geliefkoosde boek
  • uw kinderen spelen er viool, gitaar of piano
  • voor de allerkleinsten is het een leuke en lichte speelruimte, vol vitamine D

Lekker licht loungen in stijl.

U kunt uw veranda inrichten naar eigen smaak of stijl. Groene kamerplanten, fris meubilair, of een piano, waarom niet? Uw veranda is het een verlengstuk van uw tuin. Wat een traktaat als u van binnenuit omringd bent door gras en bloemen, bomen en planten, uw potterie.

Tuinterras verlengt leefveranda.

Gebruik hetzelfde meubilair ’s zomers op het terras en ’s winters in uw leefveranda. Kies voor tuinmeubels met hoog zitcomfort en van uitstekende kwaliteit. Dan kunt u vanaf de lente uw meubels zo verhuizen naar het terras.

Kijk! Een sneeuwklokje!

Na de winter hebben we nood aan kleur. Plant prille bloeiers zoals sneeuwklokjes, krokussen en narcissen dicht bij uw leefveranda. Merk als eerste hoe de natuur ontwaakt. De natuur trakteert en schenkt u zuurstof. Aan u om te genieten.

Altijd een beetje vakantie.

Een veranda baadt in weldadig licht, gratis vitamine D voor een goed gevoel. Natuurlijk licht dat u gratis omringt. Vanop de eerste rij ervaart u de warme kleuren van een unieke zonsondergang. Ronduit schitterend.

Gedimd en sfeervol.

De juiste verlichting bepaalt de sfeer in uw leefveranda. Kies de juiste sfeerverlichting, een staande lamp, een tafel- of schemerlamp. Misschien wel dat dimbare leeslampje of een speciale sfeerlamp met 64 miljoen kleuren.

Hoe uw leefveranda groter doen lijken?

Kleinere lichtbronnen op de wand doen uw leefveranda groter lijken. Hou best vóór de bouw van de veranda rekening met de binnenverlichting. Hangende lampjes, spots of inbouwspots? Inbouwspots zijn ideaal, want discreet en sfeervol. U kunt er ook mooie lichtaccenten mee leggen op een schilderij, of dat ene speciale interieurelement. Een extra dimfunctie op uw spots zijn helemaal het einde.