Verandazonwering (<- Terug naar overzicht)

De keuze tussen warmte en licht.

Kiezen tussen warmte en licht is niet langer nodig, dankzij de Haki verandazonwering. Via geleiders wordt het doek van deze verandazonwering over het glazen of polycarbonaat dak geleid. Zo blijft het soms hinderlijke en felle zonlicht buiten. In de veranda binnen heerst toch een lekker aangename temperatuur.

Zomer en winter

Zowel tijdens de zomer als tijdens de winter hebt u de keuze om veel warmte en licht binnen te laten of niet. De unieke veerconstructie van de Haki verandazonwering zorgt ervoor dat het doek altijd strak gespannen staat. Het solide gestel wordt - zonder muurbevestiging! - op de verandaliggers gemonteerd. Samen met het serredak vormt de zonwering een harmonieus geheel.

Elektrische bediening: kan het nog comfortabeler?

Elektrische bediening is een absolute must voor dit type zonwering. De afstandsbediening in combinatie met een wind- of zonautomaat maakt uw comfort totaal. Deze automatische bediening laat trouwens toe om ook tijdens uw afwezigheid de zonwering te laten functioneren.

Standaard voorziet Haki al superkwaliteit, nl. het meest zonwerende doek Soltis 92. Het aluminium frame coaten wij in dezelfde kleur als de veranda. Met de veranda zonwering van Haki geniet u altijd in optimale omstandigheden van uw extra leefruimte.

Vraag meer informatie bij Haki of bezoek onze showroom!