Terrasoverkapping pergola (<- Terug naar overzicht)

Lekker beschermd in openlucht.

Uw terras stijlvol overdekt! Breng gezelligheid en warmte in uw tuin met een stijlvolle terrasoverkapping van Haki aluminium.

's Avonds net iets langer buiten blijven en in alle comfort genieten van een heerlijke lente- of nazomer¬avond.

Dankzij deze terrasoverkapping moet u niets missen van het prachtige voor- of najaar in uw tuin. De terrasoverkapping biedt u de nodige bescherming en verbindt uw woning met het buitenleven in uw tuin.

Design en lifestyle hand in hand.

Onze terrasoverkappingen toveren uw terras in een handomdraai om tot een modern 'prieel'. Ontbijt romantisch met z'n tweetjes of barbecue met het hele gezin.
Is het nog geen hoogzomer? Voelt het nog net iets te fris aan? Laat uw vrienden niet in de kou staan en nodig hen uit voor een pittige party. Met de terrasoverkappingen van Haki geniet u optimaal van uw terras en tuin.

Stijlvol en duurzaam, precies wat uw woning nodig heeft.

Haki bouwt smaakvolle terrasoverkappingen. Enkele eigenschappen op een rij.

  • Gedegen kwaliteit.
  • Sterke aluminium profielen kunnen extra grote overspanningen aan.
  • Fraai en eigentijds. Kies voor de avant-gardegoot of het stalen prieel.
  • Duurzaam framewerk met slanke aluminium profielen en balken.
  • Optioneel met elektrische zonwering.
  • Krasarm.

Gewonnen leefruimte.

De solide aluminium pergola van Haki biedt u een extra onderhoudsvriendelijke leefruimte waar u jarenlang plezier van hebt.

Geef ons uw plan, vertel ons uw wensen en vertrouw op het vakmanschap van Haki. Soms bouwen we ook alleenstaande priëlen of patio's.

Het dak van uw pergola.

Het dak van uw pergola kan vele vormen hebben. Kiest u voor een flink hellend dak? Of toch liever een zachtere helling? De dakvarianten zijn eindeloos.

Beglazing van uw pergola.

Haki adviseert u altijd om tot het ideale resultaat te komen. We houden altijd rekening met uw wensen en noden. Zo kunt u opteren voor veiligheidsglas, al of niet zonwerend.

Ook voor de gebruikte materialen is uw inbreng belangrijk. Kiest u voor polycarbonaat of gaat u voor volle aluminium panelen?

Vraag naar de mogelijkheden. Wij leggen u alles haarfijn uit.

Veel mensen gaan retro.

Onze klanten kiezen steeds vaker voor een fijne afwerking. Wat dacht u van de populaire retro look verandadakgoot. Ook de avant-gardesierlijst geeft de pergola een extratrendy look & feel.

Voelt u de zomer al tintelen? Vraag ons om meer informatie of bezoek onze showroom.